High on life!

Se till att leva det liv du vill leva, för din skull!

What I Do

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum.

Samtalsterapi

Lorem ipsum dolor sit, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Coaching

Lorem ipsum dolor sit, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

I Write.

Lorem ipsum dolor sit, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Need Advice?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim.

My E-Books & Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Om mig

Välkommen hit, mitt namn är Linda Ek. Jag har en bakgrund inom transport- och logistikbranschen men av en rad olika anledningar ledde livet mig in på en annan bana och är idag utbildad och arbetar som samtalsterapeut, livscoach och Reikiutövare. 

Jag har under hela mitt liv haft en brinnande nyfikenhet för människor och deras livsöden, och det var det intresset som fick mig att inse att jag har ett annat syfte här på jorden – nämligen att få människor att blomstra, hitta sina inre drivkrafter och sin egna lycka!

 

Min filosofi

Min filosofi grundar sig i att vi alla styr vår egna verklighet.

Vi styr den genom de tankar vi väljer att tänka.
Inget kan få oss att tänka en tanke vi inte vill tänka, det är vi som väljer.
Det vi väljer att tänka på, det får vi också mer av.

Idag är vi oftast alldeles för rädda för att sticka ut, avvika från det som är normen – eller rättare sagt det som andra tycker och tänker om oss. 

Men frågan borde snarare vara, vad tycker DU? Vad känner DU?
Lever DU det livet som DU vill leva? I balans med dina värderingar, dina drömmar och mål eller lever du efter någon annans?
Du har allt som oftast svaren inom dig själv, med ibland behöver man hjälp att hitta dem och det är där jag kommer in – som din lyssnare utan känslomässiga värderingar i hur du borde vara eller har varit, som ditt bollplank för dina idéer och med rätt frågeställningar hjälper jag dig att hitta ditt sanna jag.

Allt börjar med dig själv, idag, nu!

Nyfiken på hur ditt liv hade kunnat se ut? 


Sagt om mig

 

 

Bästa Linda, kan varm rekommenderas.
– Louise

 

Mer  empatisk och lyhörd terapeut får man leta efter !  
– Jenny

 

Härliga härliga Linda. En otroligt passionerad och varm person som är lyhörd till människan hon pratar med. Min resa började med mina samtal med henne, där Linda fick mig att förstå mitt eget värde och VEM jag är. Hon fick mig att vara ärlig mot mig själv och blomma ut till att vara den jag vill vara. Är sååå glad jag träffat Linda.  
 – Christel

 

Att ens ord som är starka nog att förklara Linda och hennes passion till det hon gör finns inte. Jag mötte Linda första gången i en väldig kaotisk tid i mitt liv. Hon mötte mina tårar, panik och irrationella tankar med en enorm lyhördhet, värme och omtanke. Hon kunde snabbt utläsa i mina tankar och förklaringar vart grundbulten i mig själv och mina problem låg. Genom noggrannhet och sitt inlyssnande kunde hon börja ställa relevanta frågor till mig och få mig att inse och ge mig själv de svar jag egentligen behövde. Linda har hjälpt mig att få ordning på mitt tankemönster och fått mig att gräva djupare i mitt inre för att få mig själv att se vad jag behöver arbeta med och hantera för att nå nya nivåer i mig själv. Med många bra tips på verktyg och tankenötter har hon fått mig att stå i ett stadigare läge och med en enormt bättre syn på mig själv. Jag skulle inte stå där jag står idag om det inte vore för hennes hjälp, kunskap och omsorg. Tack Linda för att du har valt denna bana i ditt liv och för allt du hjälper oss andra med.
– Cecilia

 

Jag var nyfiken på Reiki, och kan varmt rekommendera Elit Samtalsterapi. Lugn, avslappnad miljö och man känner sig väldigt ompysslad och välkomnad av Lindas härliga energier och kunskaper. Uppskattar också att man i förväg ger en tydlig förklaring kring hur behandlingen kommer att gå till och vad jag kan vänta mig trots att det är väldigt olika från person till person vad man känner efteråt. Jag går på Reiki för att hämta ny härlig energi i mitt aktiva liv. Efteråt infinner sig en känsla av en skönt genomarbetad avslappnad kropp och hjärna, en utrensning av ev. omedveten stress , glädje, tillfredsställelse men också en känsla av att “ingenting är omöjligt”. Svårt att beskriva, du MÅSTE testa själv! Min ambition är att jag ska göra detta regelbundet hos Elit Samtalsterapi, eftersom jag kände att effekterna var så bra och många.

– Maria

 

Wow vilken upplevelse. Jag provade Reiki och kan starkt rekommendera detta. Under behandlingen upplevde jag allt från värme till kyla, pirrningar m.m. massor som jag aldrig känt förut. Det är svårt att förklara men måste upplevas. Efteråt kände jag mig jätteavslappnad, lugn och mer centrerad, påfylld med ny energi. Detta kommer lätt bli en del av mina “self care” dagar. Ett plus är att det går under friskvårdsbidrag som man kan få på sitt jobb. Alla borde unna sig detta och ta hand om sig själva mer. Linda är en empatisk, varm, lyhörd terapeut som verkligen vägleder mig till att förstå mitt eget värde. Hennes passion för att hjälpa andra är något helt otroligt att se och uppleva. Jag är så tacksam och glad att hon har kommit in i mitt liv.  

– Sandra